---
title: "Cumartesi günkü derbi öncesi Yalova'dan dostluk mesajı"
date: "2012-05-10 18:03:36"
author: "CİHAN"
tags: "Yalova"
canonical_url: "https://www.mynet.com/cumartesi-gunku-derbi-oncesi-yalovadan-dostluk-mesaji-180100216163"
original_url: "https://www.mynet.com/cumartesi-gunku-derbi-oncesi-yalovadan-dostluk-mesaji-180100216163"
---
# Cumartesi günkü derbi öncesi Yalova'dan dostluk mesajı
Spor Toto Süper Final liginin son haftasında karşı karşıya gelecek Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki müsabaka öncesinde Yalova Galatasaraylılar Derneği ile Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı bir araya gelerek dostluk mesajı verdiler.
Emniyet binasında düzenlenen toplantıda Emniyet Müdür Yardımcısı Kenan Kurnaz, Asayiş Şube Müdürü Bülent Özçelik Yalova Galatasaraylılar Derneği Başkanı İlhan Gökkılıç ile Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Güven bir araya geldi. Fenerbahçe ile Galatasaray derbisi öncesinde Gökkılıç ve Güven dostluk mesajının verildiği toplantıda sevincin karşı tarafı üzmeyecek şekilde yaşanmasını istediklerini dile getirildi.
Galatasaray’ın Fenerbahçesiz, Fenerbahçe’nin de Galatasaraysız olamayacağına dikkat çeken Yalova Galatasaraylılar Derneği Başkanı İlhan Gökkılıç ile Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Güven, "Bizler hem iki ezeli rakip hem de iki ezeli dostuz. Ne Galatasaray Fenerbahçesiz, ne de Fenerbahçe Galatasaraysız olmaz. Hafta sonunda da şampiyonluğu belirleyecek önemli bir müsabaka var. Bu müsabakada kazanan kim olursa olsun karşı taraf üzmeden sevinmesi gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü bu bir spor ve önemli olan da dostluktur. Bu yüzden hem Galatasaraylıların hem de Fenerbahçelilerin birbirlerini üzmeden hareket etmelerini ve sevinçlerini yaşamalarını istiyoruz” dediler.
Açıklamalar sonrasında Emniyet Müdür Yardımcısı Kenan Kurnaz, Asayiş Şube Müdürü Bülent Özçelik Yalova Galatasaraylılar Derneği Başkanı İlhan Gökkılıç ile Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Güven güvenlik önlemleriyle ilgili basına kapalı toplantı yaptılar.
