---
title: "Edirneli Judoculardan Saruhanlı’ya Ziyaret"
date: "2012-12-20 16:45:37"
author: "İHA"
tags: "Manisa", "Aydın", "Edirne", "İstanbul", "Türkiye"
canonical_url: "https://www.mynet.com/edirneli-judoculardan-saruhanliya-ziyaret-180100600480"
original_url: "https://www.mynet.com/edirneli-judoculardan-saruhanliya-ziyaret-180100600480"
---
# Edirneli Judoculardan Saruhanlı’ya Ziyaret
Manisa’da 21-23 Aralık tarihleri arasında yapılacak Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası'na katılmak üzere kente gelen Edirne Sporcu Eğitim Merkezi Judo branşı takımı, Saruhanlı Belediyesi'ni ziyaret etti.
Judo şampiyonasına katılmak için Manisa’da bulunan ve Saruhanlı’daki Üzüm Otel’de konaklayan sporcu kafilesi, Saruhanlı İlçesini gezdi ve belediyeyi ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Aydın ve Recep Çımat tarafından başkanlık makamında ağırlanan judo takımı, Saruhanlı’nın iklimine ve doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını dile getirdi. Edirne Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Ergin, burada yaptığı açıklamada 600 sporcunun ter dökeceği şampiyonaya kendi takımlarından 11 judocunun katılacağını, şampiyona sonunda da ilk üçe girmeyi hedeflediklerini kaydetti.
Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın ise, sporculara şampiyona da başarılar dileğinde bulunarak, “Geçmişte Edirne’de öğretmenlik yaptım. O yörede genç ve dinamik öğrencilerim oldu. Edirne judo konusunda Türkiye’de iyi bir noktaya geldi. Edirneli kardeşlerimizin bu şampiyonada da başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.
Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Çımat ise, judo takımına Saruhanlı hakkında bilgiler verdi, katılacakları şampiyonada başarılar diledi.
