---
title: "Eşini Öldüren Zanlı Cinayet Sonrası Kameraya Yakalandı"
date: "2012-11-07 16:57:08"
author: "İHA"
tags: "İstanbul", "cinayet", "polis", "Kadıköy"
canonical_url: "https://www.mynet.com/esini-olduren-zanli-cinayet-sonrasi-kameraya-yakalandi-180100518326"
original_url: "https://www.mynet.com/esini-olduren-zanli-cinayet-sonrasi-kameraya-yakalandi-180100518326"
---
# Eşini Öldüren Zanlı Cinayet Sonrası Kameraya Yakalandı
Kadıköy’de, kıskançlık yüzünden tartıştığı eşini, 12 yaşındaki üvey oğlu ve kayınvalidesinin gözü önünde bıçaklayarak öldüren zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlının, cinayet sonrası evden çıkarken güvenlik kameralarına yakalandığı ortaya çıktı.
Kadıköy Merdivenköy Mahallesi Güven Sokak numara 20’de dün akşam saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayın detayları da netleşti. İddiaya göre, elektrik- elektronik taahhüt işleri yapan bir firmanın sahibi olan İsmail P.(64), 2003 yılından beri yanında muhasebeci olarak çalışan Mutlu P.(42) ile geçtiğimiz Ağustos ayında evlendi. İkinci evliliklerini yapan çift arasında, evliliklerinin başından itibaren sürekli kıskançlık yüzünden tartışmalar yaşandı. Mutlu P.’ın ilk evliliğinden olan 12 yaşındaki oğlu ve annesiyle birlikte yaşayan çift arasında dün akşam saatlerinde kıskançlık yüzünden yeniden tartışma yaşandı. Yatak odasında başlayan kavga salona taşındı. Salona gelen Mutlu P., eşyaları dağıtmaya başladı. Hızını alamayan Mutlu P., daha sonra mutfağa giderek eline bıçağı aldı. İsmail P. İse eşinin elindeki bıçağı görünce kendinden geçti. Bıçağı elinden alan öfkeli adam, eşini karın bölgesi, boynundan ve kolundan defalarca bıçakladı. Mutlu P.’nin 12 yaşındaki oğlu ve hasta olan annesi, gözlerinin önünde yaşananlar karşısında şoke oldu. Eşini bıçakladıktan sonra üstünü değiştiren İsmail P., polise teslim olmak üzere evden çıktı. Mutlu P.’nin oğlu ise polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Mutlu P.’nin evine gitmek üzere yola çıkan polis ekipleri, yolda karşılaştıkları İsmail P.’yi gözaltına aldı. Zanlı polis eşliğinde yeniden evine getirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi.
Olayın ardından gözaltına alınan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Zanlının ifadesinde evlilikleri sırasında kıskançlık yüzünden eşiyle sık sık kavga ettiklerini, dün akşam da yine kıskançlık yüzünden kavga ettiklerini söylediği öğrenildi. Şüphelinin, kavga sırasında eşinin kendisini tahrik ettiğini ve sonrasında olayın gerçekleştiğini ifade ettiği belirtildi. İfadesinde suçunu kabul eden şüphelinin, pişman olduğunu söylediği öğrenildi.
Emniyette ifadesi tamamlanan İsmail P., adliyeye sevk edildi. Zanlı şube çıkışında, “Pişman mısınız?” diye soran basın mensuplarına, “Sana ne” diyerek tepki gösterdi.
Öte yandan zanlının cinayet sonrası evden çıkarken güvenlik kamerasına yakalandığı ortaya çıktı. Görüntülerde evden çıkan şüphelinin bir süre sonra polis ekipleri ile yeniden geri geldiği görülüyor.
