---
title: "Feci Kazaya Sebep Olduğu İddia Edilen Araç Güvenlik Kamerasına Takıldı"
date: "2012-04-16 15:16:57"
author: "İHA"
tags: "Gaziantep"
canonical_url: "https://www.mynet.com/feci-kazaya-sebep-oldugu-iddia-edilen-arac-guvenlik-kamerasina-takildi-180100172297"
original_url: "https://www.mynet.com/feci-kazaya-sebep-oldugu-iddia-edilen-arac-guvenlik-kamerasina-takildi-180100172297"
---
# Feci Kazaya Sebep Olduğu İddia Edilen Araç Güvenlik Kamerasına Takıldı
Gaziantep'te dür gece meydana gelen ve 3 işçinin ölümüne 16 işçinin de yaralanmasına sebep olduğu iddia edilen araç güvenlik kamerasına takıldı.
Edinilen bilgiye göre dün gece mesaisine işçileri taşıyan otobüs D400 karayolunda başka bir aracın sıkıştırmasıyla kayganlaşan yoldan kayarak refüje çarpmış ve 3 işçi ölmüş 16 işçide yaralanmıştı. Bazı görgü tanıkları kazaya sebep olan aracın otobüsün devrilmesinin hemen ardından olay yerinden hızla kaçtığını ileri sürmüştü. Olaya bakan Cumhuriyet Savcısı bunun üzerine hemen olay yerinde inceleme başlattı. Kazanın hemen ardından bölgedeki güvenlik kamerası ve MOBESE görüntülerini isteyen Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Öte yandan kaza bir petrol istasyonunun güvenlik kamerasına takıldı. Kazada karşıdan gelen otobüs solamaya geçtiği sırada aniden devriliyor. Petrol istasyonundaki işçiler ise kazanın meydana gelmesinin hemen ardından yaralıların yardımına koşuyor. Bu sırada kazanın olduğu yerden petrol istasyonuna giren araç yakıt pompalarına uğramadan transit geçiyor. Petrol istasyonuna girdikten sonra hızla olay yerinden uzaklaşan aracın kazaya sebebiyet verdiği ileri sürülüyor.
Kazada hayatını kaybeden Mustafa Bahçeci, Serdar Çelik ve Hakan Çekirdek'in cenazeleri bugün öğle saatlerinde yakınları tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesi morgundan alınarak toprağa verildi.
