---
title: "İlk Teravihte Didim’deki Camiler Doldu Taştı"
date: "2013-07-09 10:10:07"
author: "İHA"
tags: "Aydın", "didim"
canonical_url: "https://www.mynet.com/ilk-teravihte-didimdeki-camiler-doldu-tasti-180100958524"
original_url: "https://www.mynet.com/ilk-teravihte-didimdeki-camiler-doldu-tasti-180100958524"
---
# İlk Teravihte Didim’deki Camiler Doldu Taştı
On bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Müslümanlar, ilk teravih namazı için camilere akın etti. Didim’de ise Merkez Caminin iç tefrişatının tamamlanmasıyla eksiksiz olarak ibadete açıldı
İslam Dinince On bir ayın sultanı olarak kabul edilen Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Müslümanlar ilk teravih namazı için camilere akın etti. -Didim’de Merkez Camii dolduran vatandaşlar huşu içinde ilk teravih namazlarını kıldı. İç tefrişatı tamamlanan Merkez Camii yeni görünümüyle Ramazan ayında ibadete eksiksiz olarak açıldı. Mihrap, Minber, yer döşemeleri, klimaları, balkon korkulukları ve ses sistemine kadar tüm her şeyi tamamlanan camiinin alt kısmı ise bayanların ibadetine açıldı.
İlçe Müftüsü Mikail Polat tarafından Namaz öncesinde Ramazan ayıyla ilgili vaaz verilirken, yediden yetmiş yediye tüm inananlar camileri doldurdu; huşu içerisinde ilk teravihlerini eda ettiler.
Teravih namazının ardından Merkez Camiinden ayrılan vatandaşlar, Ramazan ayının ilk teravih namazını kıldıkları için duydukları sevinci ve huzuru ve mutluluğu dile getirdi.
![İlk Teravihte Didim’deki Camiler Doldu Taştı](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/3301520/640xauto.jpg)
