---
title: "Kombassan Genel Kurulu Yapıldı"
date: "2013-05-30 17:30:45"
author: "AA"
tags: "Konya"
canonical_url: "https://www.mynet.com/kombassan-genel-kurulu-yapildi-180100897785"
original_url: "https://www.mynet.com/kombassan-genel-kurulu-yapildi-180100897785"
---
# Kombassan Genel Kurulu Yapıldı
Konya   
Konya - Genel kurulda, Kombassan'ın 2012 yılı faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve yönetim kurulu seçimi yapıldı.  
Kombassan Grubu'nun Genel Kurulu 2. toplantısı, Konya Bera Otelde gerçekleştirildi. Eski yönetim kurulu, yeniden seçilerek görevine devam etti.  
Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, yaptığı konuşmada, dünya pek çok krizin etkisiyle sarsıntılı bir dönem geçirirken, 2007 yılında görevi devraldıktan sonra yapılan iyileştirme çalışmaları sonucunda Kombassan'ın bugün itibarıyla geçmiş yılların zararını sıfırlayarak kar eder bir duruma geldiğini ifade etti.  
Şahin, ortaklarından aldıkları emaneti her geçen gün daha üst noktalara taşımaya devam edeceklerini belirterek, "Kombassan bugün yurt içi ve yurt dışında onlarca işletmesi ve binlerce çalışanıyla borsada işlem gören, kurumsal yapıya sahip kuruluş. Biz ülkemize ve insanımıza hizmetin sevdalısıyız, önümüzdeki günlerde bize teslim edilen emaneti inşallah daha iyi yerlerde görmeyi arzuluyoruz. Bizi bu göreve yeniden seçenlere teşekkür ediyoruz. Vizyonumuzun temel hedefi, Anadolu'dan şahlanan bir güçle ülkemizi ileri taşıyacak adımlarda anahtar rol oynamaktır" diye konuştu.  
Kombassan Holdingin 2012 Yılı Olağan Genel Kurulu'nda oy çokluğuyla göreve gelen yeni yönetim şöyle;  
Yönetim Kurulu:  
Haşim Şahin, Ahmet Şan, Esat Şahin, Erol Kaya, Muzaffer Aydemir  
Bağımsız Yönetim Kurulu üyeleri:  
Hamdi Canevi ve M. Ulvi Bezirci
