---
title: "Okul Müdüründen Başkanlık Sistemine Destek"
date: "2016-12-10 15:37:01"
author: "DHA"
tags: "Muğla", "facebook"
canonical_url: "https://www.mynet.com/okul-mudurunden-baskanlik-sistemine-destek-180103314740"
original_url: "https://www.mynet.com/okul-mudurunden-baskanlik-sistemine-destek-180103314740"
---
# Okul Müdüründen Başkanlık Sistemine Destek
Cavit AKGÜN/MUĞLA, Muğla Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Mehmet Şinasi Çövüt, 2013 yılında içki ve sigara satışı yaptığı gerekçesiyle okulun karşısında marketten öğrencilerin alışveriş yapmasını yasakladı. Öğrencilerine yönelik, "İçkili yerlere giderlerse hakkımız haram olsun. Burada Kuran-ı Kerim ve sünneti öğretiyorum. İslam'a göre haramdır" diyen Çövüt, şimdi de başkanlık sistemiyle ilgili Facebook'taki kişisel sayfasından bir yazı paylaşarak gündeme geldi.   
Müdür Çövüt'ün paylaşımında, "Başkanlık sistemine evet diyen, başkanlık sistemine destek veren herkese selam ve hürmet olsun' sözleri yer aldı. 'Reis'ten başkası yalan' başlığı altındaki bir diğer paylaşımında ise Çövüt, "Ne hazindir ki; hiçbirimiz mutlu değiliz, bu samimiyetsiz ortamdan, yalan gülücükler, yalandan dava aşkı naralar" ifadelerine yer verdi.
![Okul Müdüründen Başkanlık Sistemine Destek](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/6798624/640xauto.jpg)![Okul Müdüründen Başkanlık Sistemine Destek](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/6798625/640xauto.jpg)
