---
title: "&quot;Devlet millet el ele&quot;"
date: "2013-02-05 13:43:59"
author: "ajans23haber"
tags: "Elazığ"
canonical_url: "https://www.mynet.com/quotdevlet-millet-el-elequot-180100683890"
original_url: "https://www.mynet.com/quotdevlet-millet-el-elequot-180100683890"
---
# &quot;Devlet millet el ele&quot;
Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından kabul edilen "Devlet Millet El Ele" projesi dün akşam Fırat Üniversitesi Sosyal Merkez’de düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. Tanıtım toplantısına Elazığ Vali Yardımcısı Altuğ Çağlar, Kurum müdürleri ,Mahalle muhtarları ve basın mensupları katıldı.
Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Doç. Dr. Bilal ÇOBAN projenin Elazığ ve Bölge için önemli olduğunu söyleyerek, Proje ile Elazığ Valiliğine bağlı bulunan 10 kurum temsilcileri ile mahallelere gidilerek, muhtarlar, mahalli STK’lar ve mahalle sakinlerinin katılacağı halk toplantıları düzenleneceğini ve vatandaşların problemleri mahallinde dinlenerek, yerinde çözüm üretilmeye çalışılacağını belirtti.
Proje il merkezinde bulunan gelişimini tamamlamamış 16 mahallede devletin sıcak yüzünü vatandaşa göstermek, sorunları yerinde tespit etmek ve vatandaşın devletle beraber hareket etmesini sağlayarak, kentlilik ve vatandaşlık bilincini yaşatmayı amaçlamak olduğu ifade edildi.
Ajans23/Arzu Akın
