---
title: "Sağlıklı Bilgi Hareketi’ne Vali De Katıldı"
date: "2013-01-02 14:11:43"
author: "İHA"
tags: "Kocaeli", "Belediye başkanı", "İzmit"
canonical_url: "https://www.mynet.com/saglikli-bilgi-hareketine-vali-de-katildi-180100622965"
original_url: "https://www.mynet.com/saglikli-bilgi-hareketine-vali-de-katildi-180100622965"
---
# Sağlıklı Bilgi Hareketi’ne Vali De Katıldı
İzmit Belediyesi’nin sosyal sorumluluk anlayışıyla başlattığı Sağlıklı Bilgi Hareketi, Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın da dikkatini çekti. Daha önce çeşitli okul, fabrika ve mahallelerde bu projeyi halka anlatan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, örnek gösterilecek projeyi Kocaeli Valisi Ercan Topaca’ya makamında anlattı.
"Bu Harekete Herkes Katılacak" sloganı ile başlatılan Sağlıklı Bilgi Hareketi’nin halkın bilinçlenmesi ve farkındalık kazanması anlamında önemli bir adım olduğunu ifade eden Kocaeli Valisi Ercan Topaca, bu hareketin katılımcısı ve destekçisi olacağını söyledi.
İzmit Belediyesi olarak sağlıklı bir kent oluşturmak için böylesi bir projeyi başlattıklarını dile getiren Doğan, "Bu projemiz sayesinde doğru bildiğimiz yanlışlardan uzaklaşacağız. Akraba evliliğinden, beslenmeye, çocuk sağlığından, spora her konuda halkı bilgilendiren eğitimler yapacağız” dedi.
