---
title: "Şehiriçi ulaşımına zam kapıda"
date: "2012-10-10 14:15:31"
author: "murat_uckac"
tags: "Aydın", "Belediye başkanı"
canonical_url: "https://www.mynet.com/sehirici-ulasimina-zam-kapida-180100471508"
original_url: "https://www.mynet.com/sehirici-ulasimina-zam-kapida-180100471508"
---
# Şehiriçi ulaşımına zam kapıda
Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Hulusi Akşit, akaryakıta yapılan zamların çok fazla olduğunu ve bu nedenle şehiriçi ulaşımına zam kararı aldıklarını belirtti.
ŞOFÖR ESNAFINDAN ZAM İSTEĞİ
Şehiriçi şoför esnafının kendilerine 1 lira 50 kuruş olan şehiriçi ücretinin 2 liraya çıkartılması yönünde istekte bulunduğunu ifade ederek, "Vatandaşımızın bütçesini de düşünerek 1 lira 75 kuruş olması kararını aldık" dedi.
BELEDİYE MECLİSİNDE OYLAMAYA SUNULACAK
Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Zafer Gezer ise başta mazot zammı olmak üzere birçok kalemde giderlerinin arttığını söylerek, "Bu konuyu önce Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç'e daha sonra da Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na götüreceğiz. Umarız hem Aydınlıları hem de bizi üzmeyecek bir miktarda anlaşılarak bizlerin sıkıntısı bir nebze olsun giderilir. " diye konuştu.
Gezer alınan bu kararın önümüzdeki günlerde Aydın Belediye Meclisinde oylamaya sunularak Kasım ayı içerisinde zammın ücret tarifesine yansıması beklediklerini ifade etti.
