---
title: "Şehit Savcı Mehmet Selim Kiran'ın Babası  Hakkı Kiraz \"yüreğim Yanıyor\""
date: "2015-04-01 12:47:01"
author: "DHA"
tags: "İstanbul"
canonical_url: "https://www.mynet.com/sehit-savci-mehmet-selim-kiranin-babasi-hakki-kiraz-yuregim-yaniyor-180101752171"
original_url: "https://www.mynet.com/sehit-savci-mehmet-selim-kiranin-babasi-hakki-kiraz-yuregim-yaniyor-180101752171"
---
# Şehit Savcı Mehmet Selim Kiran'ın Babası  Hakkı Kiraz "yüreğim Yanıyor"
Yüksel KOÇ-Taner YENER/İSTANBUL,   
Oğlunun cenaze törenine katılan baba Hakkı Kiraz, törenin ardından uzatılan mikrofonlara kısa bir açıklama yaptı. Şehidin babası Hakkı Kiraz şunları söyledi:   
“ Valla ben sakindim. Allahtan geldi dedim. Takdiri ilahi dedim. Kaderimizde bu var dedim. Oğlum bunu hak etmemişti. Ama kaderde bu varsa boynumuz kıldan incedir. Biz inanan insanlarız. Hamdolsun, gayrimeşru bir yolda değildi. Namusuyla, alnının akıyla, şerefiyle, onuruyla, haysiyetiyle, görevinin başında takdir-i ilahi oldu. Ben memnunum, ben şükrediyorum. Yüreğimde yanıyor ama şükrediyorum.”  
OLAYI TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİM   
Olayı televizyondan öğrendiğini söyleyen Hakkı Kiraz, bir basın mensubunun oğlunuzla görüşebildiniz mi sorusunu, “Görüşemedim. Arıyamadık, konuşturtmuyorlarmış” diye yanıtladı.   
(FOTOĞRAF)
