---
title: "Sıra Atatürk Bulvarı’nda"
date: "2012-07-05 16:22:58"
author: "İHA"
tags: "Sakarya"
canonical_url: "https://www.mynet.com/sira-ataturk-bulvarinda-180100310699"
original_url: "https://www.mynet.com/sira-ataturk-bulvarinda-180100310699"
---
# Sıra Atatürk Bulvarı’nda
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından İhsaniye Cami ile Yeni Cami arasında yapılan çevre düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Etap etap ilerleyen çalışmalarımızda Karaağaç Bulvarı etabımız tamamlandı. Şimdi de Atatürk Bulvarı’nda gerekli çevre düzenleme çalışmalarını hızla gerçekleştiriyoruz.” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi İhsaniye Cami ile Yeni Cami arasında (Karaağaçdibi ve Atatürk Bulvarı) çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Karaağaç Bulvarı’nda esnafların önündeki yolu yenileyen ve yolları engelli vatandaşların ulaşımlarını rahatlatacak şekilde düzenleyen Fen İşleri ekiplerinin yeni rotası Atatürk Bulvarı oldu. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Karaağaç Bulvarı etabımız tamamlandı ve güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Çalışmalarımızdan esnafımız da memnun kaldı. Bizlere yardımcı olan esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Aynı hat üzerinde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Şehir estetiğini olumsuz etkileyen kaldırımları yeniliyor, gerekli çevre düzenleme çalışmalarını engelli vatandaşlarımızın kolay ulaşımlarını da düşünerek gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.
