---
title: "Sürücüyü, Yanan Otomobilden Vatandaşlar Kurtardı"
date: "2012-04-03 13:38:29"
author: "İHA"
tags: "Samsun", "polis", "Osmaniye", "Kadıköy"
canonical_url: "https://www.mynet.com/surucuyu-yanan-otomobilden-vatandaslar-kurtardi-180100138115"
original_url: "https://www.mynet.com/surucuyu-yanan-otomobilden-vatandaslar-kurtardi-180100138115"
---
# Sürücüyü, Yanan Otomobilden Vatandaşlar Kurtardı
Samsun'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobilin birisi alev alınca sürücüyü çevredeki vatandaşlar kurtardı.
Edinilen bilgiye göre, Kadıköy Mahallesi Osmaniye Caddesi üzerinde seyir halinde olan Harun Kander (27) idaresindeki otomobil ile karşı istikametten gelen Cemil Perde'nin (37) kullandığı 55 SE 247 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile Cemil Perde'nin kullandığı otomobil alev alırken, sürücüsü ise çevreden yetişenler tarafından otomobilden çıkartıldı.
Olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yanan otomobili söndürdü. Kaza yerine sevk edilen ambulanslar ise yaralı sürücülere olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
