---
title: "Tem Otoyolunda Sıkışmalı Trafik Kazası"
date: "2012-11-05 15:17:01"
author: "İHA"
tags: "İstanbul", "trafik kazası", "Edirne"
canonical_url: "https://www.mynet.com/tem-otoyolunda-sikismali-trafik-kazasi-180100513910"
original_url: "https://www.mynet.com/tem-otoyolunda-sikismali-trafik-kazasi-180100513910"
---
# Tem Otoyolunda Sıkışmalı Trafik Kazası
TEM Otoyolu Sultangazi mevkiinde Bahrettin Kurt'un kullandığı kamyon önünde seyir halinde giden başka bir kamyona arkadan çarptı. Ön tarafı hurdaya dönen kamyonda sıkışan sürücü Kurt, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.
TEM Otoyolunda Edirne yönüne doğru seyir halindeki 34 TC 1557 kamyonun sürücüsü Bahrettin Kurt, Sultangazi mevkiine geldiğinde önündeki 34 ZL 5259 plakalı kamyonun aniden yavaşladığını fark etti. Kısa mesafede olduğu için Kurt'un kullandığı kamyon duramayıp önündeki kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Kurt'un kullandığı kamyonun ön kısmı hurdaya döndü. Kurt, demir yığınına dönen aracının içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yoğun bir çalışmanın ardından Kurt'u kurtardı.
Acı içinde olduğu gözlenen talihsiz sürücü Kurt, ambulansla Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Kurt'un vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazaya tanıklık eden bir başka kamyon sürücüsü Mehmet Karataş, "Öndeki kamyon sanırım yavaşlamak için frene bastı. Arkadan gelen kamyon mesafesini ayarlayamadığı için çarptı. Her iki araçta da birer kişi vardı. Arakadaki koymanda bir kişi yaralandı" dedi.
Trafik polisleri, trafik kazası nedeniyle otoyolu önce tek şeride düşürdü daha sonra da temizlik nedeniyle Edirne yönünü tamamen trafiğe kapattı. Kısa süreli temizliğin ardından yol trafiğe açıldı. Kaza nedeniyle tem oto yolunda uzun trafik kuyruğu oluştu.
