---
title: "Üniversiteli Genci Kurtarmak Isterken Kendisi De Boğuldu"
date: "2015-05-19 21:40:01"
author: "DHA"
tags: "Zonguldak", "Belediye başkanı", "Ereğli"
canonical_url: "https://www.mynet.com/universiteli-genci-kurtarmak-isterken-kendisi-de-boguldu-180101821330"
original_url: "https://www.mynet.com/universiteli-genci-kurtarmak-isterken-kendisi-de-boguldu-180101821330"
---
# Üniversiteli Genci Kurtarmak Isterken Kendisi De Boğuldu
Özgür OKUMUŞ/EREĞLİ Olay, Cemaller Köyü Çavuşağzı Mevkii'nde meydana geldi. Bülent Ecevit Üniversitesi İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Ereğli Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Uysal, "Sanıyorum bir üniversite öğrencisi suya ayağı kayıp düşmüş. Bizim personelimiz Şerafettin beyde elbiseleri ile birlikte 'kurtarayım' diye atlamış. İkisini de kaybettik. Mekanları cennet olsun. Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.   
Şerafettin Akbulut, geçen yıl sevdiği kıza tiyatro sahnesinde evlenme sürprizi yapan 30 yaşındaki Ali ve aynı yaştaki Sibel Büyükarslan çiftinin nikahını tiyatro sahnesinde kıymıştı.
![Üniversiteli Genci Kurtarmak Isterken Kendisi De Boğuldu](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/4625331/640xauto.jpg)![Üniversiteli Genci Kurtarmak Isterken Kendisi De Boğuldu](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/4625332/640xauto.jpg)
