1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, "Emek, insan yaşamında yer alan en yüce değerlerin başında gelir" dedi.

Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, "Emek, insan yaşamında yer alan en yüce değerlerin başında gelir" dedi.

Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün dünya çapında kutlanan birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün coşkuyla kutlanması gerektiğini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Emek, insan yaşamında yer alan en yüce değerlerin başında gelir. En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde Atatürk'ün 'her fabrika bir kaledir' sözünden hareketle daha fazla çalışacağımız ve daha adilce paylaşacağımız günlere ulaşmak düşüncesiyle hareket etmeliyiz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: