16 yıllıh evlat hasreti sona erdi

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde yaşayan Süreyya ve Nurullah Yargi çiftinin tam 16 yıl süren evlat hasretleri sona erdi.

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde yaşayan Süreyya ve Nurullah Yargi çiftinin tam 16 yıl süren evlat hasretleri sona erdi. Bugüne kadar 13 düşük yapan 3 de dış gebelik ameliyatı geçiren, 38 yaşındaki Süreyya Yargi, gördüğü tedavi sonucu Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hastanesi'nde nur topu gibi erkek bebek dünyaya getirdi.

Reklam
Reklam

Turgutlu'da yaşayan ev kadını Süreyya Yargi ile eşi mermer ustası 38 yaşındaki Nurullah Yargi, tam 16 yıldır çocuk sahibi olmak için gitmedik doktor bırakmadı. 16 yıl boyunca uygulanan yöntemler, tedaviler Yargi çiftinin çocuk sahibi olmasına yetmedi.

Süreyya Yargi bu sürede 13 düşük yaptı, 3 de dış gebelik ameliyatı geçirdi. Yargi çifti son olarak CBÜ Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Hasan Tayfun Özçakır'a gelerek yardım istedi. Doç. Dr. Özçakır, Süreyya Yargi'ye tedavi uyguladı. Hamileliğinin son 4.5 ayını hastanede yatarak geçiren anne Süreyya Yargi sonunda muradına erdi. Süreyya Yargi sezaryenle 2.8 kilogram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Yargi Ailesi büyük mutluluk yaşarken, Doç.Dr. Özçakır, "Süreyya Yargi'ye yaptığımız muayenelerde ve tetkiklerde taşlaşmış rahim yapısı ve kanda pıhtılaşma faktörü saptadık. Tedavisini yaptık. Hamileliğin son 4.5 ayında hastanede yatırdık. Zamanı gelince de sezaryenle doğumu yaptık. Anne de bebek de çok sağlıklı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Tam 16 yıl anne olma özlemi çeken Süreyya Yargi, Doç. Dr. Hasan Tayfun Özçakır'a teşekkür ederek, "Oğlumuzun ilk adı doktorumuzun adı Hasan ikinci adı Salih oldu" dedi.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: