17 yıl hapis cezası ile aranan şahıs Ahlat’ta yakalandı

Bitlis’in Ahlat ilçesinde ’Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan 17 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı.Konuyla ilgili olarak Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, “Bitlis Emniyet Müdürlüğü Ahlat İlçe Emniyet görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde, Sivas 1.

Bitlis’in Ahlat ilçesinde ’Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan 17 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili olarak Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, “Bitlis Emniyet Müdürlüğü Ahlat İlçe Emniyet görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde, Sivas 1. Ağır Ceza Mahkemesince ’Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan 17 yıl hapis cezası ile aranan E.Ö. isimli şahıs 22.08.2019 tarihinde yakalanmıştır. İlimiz ve çevresinde suç ve suçlulara karşı yürüttüğümüz kararlı mücadelemiz devam edecektir” denildi.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz