23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

 Aksaray'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilkokul öğrencisi Asude Konukçu, Aksaray Valisi Şeref Ataklı'nın koltuğuna oturdu.

Aksaray'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilkokul öğrencisi Asude Konukçu, Aksaray Valisi Şeref Ataklı'nın koltuğuna oturdu. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'ndan oluşan heyet, Vali Ataklı’yı makamında ziyaret etti. Çocukların bayramını kutlayan Ataklı, daha sonra makam koltuğunu ilkokul öğrencisi Asude Konukçu'ya bıraktı. Konukçu, yaptığı açıklamada, engellilerin hayatlarını kolaylaştıracak çalışmaların daha çok yapılması gerektiğini söyledi. Aksaray'da daha çok okulun yapılması gerektiğini ifade eden Konukçu, "Daha fazla spor alanlarına ihtiyacımız var. Tarihi eserlerin korunarak gelecek nesillere aktarılması da önem verdiğim konular arasında yer alıyor. İnsanların sorunlarını onlarla iletişime geçerek çözmek istiyorum. Sağlık hizmetlerinden herkesin daha iyi yaralanması da çok önemli" dedi. Vali Ataklı da amaçlarının her zaman öğrencilere daha iyi şartlarda eğitim vermek olduğunu, bunu yaparken öğrencilerin de taleplerini dikkate aldıklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: