ÇORUM (A.A) - Çorum merkezli 3 ilde gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 11 kişiden 9'u tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.Ç, G.Ç, F.D, S.Ş, F.D, İ.Y, M.D, M.Ç. ve H.K, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. O.Ç ile E.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Çorum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nce Çorum, Samsun ve Gaziantep'te "fuhuş yaptırmak amacıyla temin ettikleri kadınları üçüncü şahıslara para karşılığı pazarladıkları ve bu işlemleri kurmuş oldukları örgüt çatısı altında gerçekleştirdikleri" iddia edilen kişilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, 11 kişi gözaltına alınmıştı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz