4. Yöresel Ve Geleneksel Ürünler Fuarı

 Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde düzenlenen 4. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı'nda Erzurum da temsil edildi.

Antalya Ticaret Borsası kentin yöresel ürünlerini tanıttı. Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ile beraberindekiler, Erzurum'un tarihi ve kültürel değerlerinin yanı sıra yöresel ürünlerinin tanıtıldığı ETSO standını gezdi. Meclis Başkanı Saim Özakalın ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Akal, Vali Öztürk'e kadayıf dolması ve civil peyniri ikram etti. Stantta, Oltu taşı ve bal başta olmak üzere, birçok yöresel ürünün tanıtımı yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: