Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) organizasyonunda bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen "BTSO OSB Ali Osman Sönmez Futbol Turnuvası" geçen yılın şampiyonu Korteks ile Coşkunöz takımlarının karşılaşmasıyla başladı.
Maçın başlama vuruşu öncesi bir konuşma yapan BTSO Meclis Üyesi Ahmet Ergün, ilki 2005 yılında düzenlenen turnuvanın BTSO OSB bünyesindeki firmalar arasındaki dostluk ve dayanışmayı pekiştirmeyi amaçladığını belirtti.
İlk olarak 19 takımla yola çıkılan turnuvada bu yıl 36 takımın kıyasıya mücadele vereceğini aktaran Ergün, 2 ay sürecek ve Haziran ayında sona erecek turnuva boyunca mücadele edecek tüm takımlara başarılar diledi.
Konuşmasının ardından turnuvanın açılış vuruşunu Ahmet Ergün yaptı.
Maça hızlı başlayan Korteks, 30'ar dakikalık iki devreden oluşan maçın sonunda Çoşkunöz'ü 6-1 mağlup etmeyi başardı.
Diğer maçlarda, Rollmech Automotive, Tredin Oto AŞ'yi 5-3, Confetti, Zorlu Enerji'yi 2-1 yendi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz