Açık Hava Sinema Günleri Başlıyor

Düzce Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen, ‘Açık Hava Sinema Günleri’ bu yıl...

Düzce Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen, ‘Açık Hava Sinema Günleri’ bu yıl beş gün süreli olarak programlandı. Sinema günlerinin ilk gösterimi kalıcı konutlar da Anıtpark meydanında olacak.

Düzce Belediyesi’nin ‘Açık Hava Sinema Günleri’ 5 gün süreli olarak gerçekleştirilecek. Bu sezon sinema günlerinde 3 film gösterime girecek. Düzce’de üç bölgede gerçekleştirilecek sinema günlerinin programı şu şekilde:

Reklam
Reklam

"21 Haziran Cuma akşamı Kalıcı Konutlar Anıtpark’ta Kelebeğin Rüyası, 22 Haziran yine aynı yerde Buz Devri, 23 Haziranda yine aynı yerde Çanakkale 1915 filmleri gösterilecek. 24 Haziran bu kez Metek TOKİ’de Çanakkale 1915, 25 Haziran da son gün Azmimilli okulu bahçesinde Çanakkale 1915 filmleri gösterilecek. Programdaki tüm filmler saat 21.00’da başlayacak. Ücretsiz olarak herkesin izleyebileceği sinema günlerinde belediye tarafından patlamış mısır ve su ikramı yapılacak."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: