Adıyaman’da 27 Mayıs-1 Haziran Sigortacılık Haftası münasebetiyle etkinlik düzenlendi.
Adıyaman Sigorta Acenteleri Derneği ve Adıyaman Ticaret Sanayi Odası Sigortacılar Meclisi tarafından Demokrasi Parkında açılan stantlarla vatandaşlara sigortanın önemini anlatan broşürler ve bilgiler verildi. Düzenlenen stant açma etkinliğine Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, sigorta acenteleri işletmecileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adıyaman Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Osman Dilek, “ Sigortacılığı halkımıza tanıtıp, vatandaşlarımızın aklında bulunan soru işaretlerinin giderile bilmesi için onlarla iletişim sağlayıp, sigortacı meslektaşlarımızla birliktelik sağlamak” dedi.
Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, Demokrasi Parkında açılan stantları gezdiklerini dile getirerek haftanın kutlu olunmasını ve başarılı olunmasını diliyorum şeklinde konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz