Aesob İle Dünyagöz Antalya Hastanesi Arasında Protokol

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(AESOB) ile Dünya Göz Antalya Hastanesi arasında sağlık protokolü imzalandı.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(AESOB) ile Dünya Göz Antalya Hastanesi arasında sağlık protokolü imzalandı.

AESOB Toplantı Salonu'nda yapılan protokol töreninde konuşan Başkan Abdullah Sevimçok, birliklerine bağlı 78 bin 900 tane üyelerinin olduğunu hatırlattı. Bu üyelerin aileleri birlikte yaklaşık 250 bin kişilik bir aile olduklarını ifade eden Sevimçok, " 50 bin esnaf ve sanatkarın içinde hepsinin sosyal güvenliği vardır. Fakat bu primi gününde ödeyenin yanında ödemeyende var. Bu yaptığımız anlaşma iki tarafı da kapsayan bir anlaşmadır. Dünyagöz'ün sağlık hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanacaklar. Esnafımız adına biz iyi bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Modern teknolojiden esnafımız faydalanacak"

Reklam
Reklam

dedi.

Dünyagöz Antalya Hastane Müdürü Yusuf Emre Ak, bu protokolü imzalamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Göz sağlığı hizmetlerinden yararlanmadın önemi de değinen Ak, " Anlaşmanın yapılmasıyla oda kapsamında bulunan kişilerin göz tedavilerini avantajlı şekilde yapılacak. İleride daha kapsamlı bir protokol daha imzalayacağız" ifadelerine yer verdi.

Antalya Dünyagöz Hastanesi'nin iki yıl önce hizmete başladığını hatırlatan Ak, " Göz teknolojisiyle alakalı 19 farklı branşta hizmet veriyor. A grubu hizmetlerimizi oda üyelerine de sunmaya gayret edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Sevimçok ve Ak, protokol imzaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: