Afyonkarahisar Belediyesi tarafından başlatılan birinci etap yol düzenleme çalışmaları tamamlandı.
Belediyeden yapılan açıklamada, Ankara yolunda başlatılan birinci etap yol düzenleme çalışmaları tamamlanarak ikinci etaba geçildi.
Çevreyolu Üst Geçidi ile Sahipata Kavşağı arasındaki yaklaşık bir kilometre uzunluğundaki yol, üç günde tamamlanırken, ekipler yoğun tempoda çalışarak, yol kazımı, dolgu işlemi, asfalt serimini gerçekleştirdi.
Çalışmaların ikinci etabı Sahipata Kavşağı ile Jandarma Kavşağı arasında, üçüncü etabında da Jandarma Kavşağı ile Maliye Kavşağı arasında yapılacak.
-Afyonkarahisar'da eskimiş borular yenileniyor
Afyonkarahisar Belediyesi, Doğancı ve Karakatip mahallelerinde içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarına başladı.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Afyonkarahisar Belediyesi Su İşleri Teknik Birimi'nce ihale edilerek yüklenici firma tarafından yapılan Doğancı ve Karakatip mahalleleri içme suyu şebekesi yenileme çalışmaları başladı.
Mevcut içme suyu şebekesindeki ekonomik ömrünü tamamlamış olan pik ve asbest borular, HDPE 100 borularla yenilenerek eskimiş borular iptal edilecek.
Yeni döşenen ana şebeke hattına tüm abone hatları yeni bağlantıları yapılarak, bina abone boruları da yenilenecek.
Muhabir: Mustafa Güngör
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz