Samsun Devlet Opera ve Balesi tarafından "Seslerle Anadolu" isimli bale gösterisi Ağrı'da sahnelendi.
Samsun Devlet Opera ve Balesi oyuncularınca Ağrı Halk Eğitim Merkezi'nde "Seslerle Anadolu" adlı bale gösterisi izleyicilerin beğenisine sunuldu.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Burada amacımız halkımıza sanat sevgisini aşılamak, vatandaşlar oldukça ilgi gösterdi. Biz müdürlük olarak bu tür organizasyonları yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Opera Yönetmeni Mehmet Yılmaz ise salonu dolduran seyircilerin sürekli alkışlamasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.
Muhabir: Emrah Kocabey / Muharrem Aksakallı
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz