AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “Kılıçdaroğlu’nu ağzını temizlemeye, Başbakan’ı katil ilan ederken ağzını çalkalamaya, temizlemeye davet ediyoruz” dedi.
Parti merkezinde düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu’nun Başbakan’a yönelik ifadelerini eleştiren Hüseyin Çelik, “Sağlığından feragat edercesine çalışan bir Başbakan’a sen hain sıfatını yakıştıracaksın, ‘51 kişinin katili diyeceksin’, bunu Allah’ta, vatandaşta affetmez. Bu sokak ağzını vatandaşta affetmez, Allah da affetmez” diye konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz