Akp Genel Başkan Yardımcısı Soylu Bandırma'ya Geldi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Çanakkale Şehitlerini Anma Programı kapsamında, Balıkesir'in Havran...

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Çanakkale Şehitlerini Anma Programı kapsamında, Balıkesir'in Havran ilçesinde gerçekleştirilecek törene katılmak üzere feribotla Bandırma ilçesine geldi.

Burada AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğu ve partililer tarafından karşılanan Soylu, partililerle birlikte sahilde bulunan bir çay bahçesine gitti. Soylu, daha sonra Çanakkale Savaşı kahramanlarından Koca Seyit'in memleketi Havran'da gerçekleştirilecek törenlere katılmak için Bandırma'dan ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: