ALES sınav giriş belgesi açıklandı! ALES sınav belgelerine nasıl ulaşılır?

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek ALES sınav giriş yerleri belli oldu. 2017 ALES İlkbahar Dönemi sınavına girecek adayların merakla beklediği sınav yerleri açıklandı.

ÖSYM’nin yaptığı açıklamada, 2017 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (ALES) başvuru yapan adayların sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemlerinin tamamlandığı ve 2017 ALES İlkbahar Dönemi sınav giriş belgelerinin yayımlandığını duyuruldu. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi (ALES) sınav giriş belgesine ulaşmak için adaylar aşağıdaki linke tıklayarak ALES sınav yerini öğrenebilir.

Reklam
Reklam

ALES SINAV YERİ ÖĞRENME

2017 ALES İlkbahar Dönemi sınavına girecek adaylar ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile giriş yaparak sınav giriş yerlerini öğrenebilir. 2017 ALES İlkbahar Dönemi sınav giriş belgelerine ÖSYM’nin resmi sitesinden ulaşabilecek. 7 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek ALES sınavı için sınav giriş belgelerini almak isteyen adaylar ais.osym.gov.tr adresinden sorgulama yapabilecek. ALES 2017 İlkbahar dönemi sınavı saat 10:00'da başlayacak.


Anahtar Kelimeler: