Londra Olimpiyat Oyunları'nda, atletizm kadınlar 1500 metre finalde koşan Aslı Çakır Alptekin'in birinci, Gamze Bulut'un ikinci olması Eskişehir'de bayram havası oluşturdu.
Eskişehirliler hemşehrileri Bulut ve Alptekin'in yarışını heyacanla televizyon başında izledi. Alptekin'in birinci, Bulut'un ikinci olması ile Eskişehirliler büyük sevinç yaşadı.Yarışmanın sonuçlanması ile Eskişehirliler, ayağa kalkıp sevinç gösterisinde bulundu. Eskişehir milletvekilleri de Bulut'un ikinci olması üzerine Emek Mahallesi'ndeki evlerine gitti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz