Ani Bastıran Yağmur Samsun'u Venedik'e Çevirdi

Samsun'da önce dolu şeklinde başlayan, ardından sağanak yağmur şeklinde devam eden yağış bazı cadde ve...

Samsun'da önce dolu şeklinde başlayan, ardından sağanak yağmur şeklinde devam eden yağış bazı cadde ve sokakları göle çevirdi.

İkindi vakti aniden dolu ile başlayan ve 10 dakika devam eden yağmur kısa zamanda sokakları ve caddeleri sular altında bıraktı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, saçak altlarına sığındı. Trafikte seyreden araçlar da caddelere biriken sular sebebiyle ilerlemekte zorlandı. Şehir merkezindeki ana arterlerde trafik sıkışıklığı nedeniyle uzun konvoylar oluştu.

Reklam
Reklam

Dolu yağışı sebebiyle bazı araçların zarar gördüğü öğrenildi. Yetkililer metrekareye 14 kilogram yağmur düştüğünü belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın