Alaplı'da, "Anneler Günü" dolayısıyla çiçekçilerin yüzü güldü.
İlçede 30 yıldır çiçekçilik yapan Taner Tuncer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Anneler Günü nedeniyle bir günde olsa çiçek satışlarında artış olduğunu söyledi.
Karanfil ve gülün en çok satılan çiçekler olduğunu ifade eden Tuncer, "Yaz mevsiminde düğünlerin artmasıyla birlikte çiçek satışlarında az da olsa artış oluyordu. Ancak böyle anlamlı günlerde yılda bir günde olsa işlerimizin iyi olması bizleri mutlu ediyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren özellikle küçük çocuklar annelerine çiçek almak için geliyorlar" dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz