APGAD’dan Kız Meslek’e ziyaret

Manavgat Kız Teknik ve Meslek Lisesi grafik programı öğrencileri tarafından APGAD'ın logo tasarım çalışması yapıldı.

Akdeniz Pastacılar ve Genç Aşçılar Derneği’nin (APGAD) logosu Antalya'nın Manavgat İlçesi Kız Teknik ve Meslek Lisesi Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencilerinden Ayşegül Işık tarafından tasarlandı. Okul konferans salonunda düzenlenen törende Akdeniz pastacılar ve genç aşçılar derneği başkan yardımcısı Ömer Atan tarafından dernek adına altınla ödüllendirildi. Manavgat Kız Teknik ve Meslek Lisesi müdiresi Emine Çataltaş, yapmış oldukları katkılardan dolayı Akdeniz Pastacılar ve Genç Aşçılar Derneğine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Törende konuşan Akdeniz Pastacılar ve Genç Aşçılar Derneği saymanı Muammer Selvi, 1998 yılında derneği kurduklarını ifade ederek; “Derneğin logosunun seçiminde öğrencilerin isteklerinden seçtik. Mesleğimizi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum. Mesleğimizi sevdiğimiz için bu derneği yaşatmak istiyoruz. Derneğimizin amacı eğitimdir. Kurslar. Seminerler yaparak mesleğimizin güzelliğini en iyi şekilde halka iletmek istiyoruz. Derneğimizde pastacılar bulunmakta ve aşçılarla bir bütün halindedir” dedi. Selvi konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tek amacımız genç aşçıları yetiştirmek. 20 yıldır bu işteyim. 12 yıldır pastacılıkla uğraşıyorum. Genç olarak ne istediğinizi kararlaştırın ve mesleğinize sıkı sarılın”

Törende Akdeniz Pastacılar ve Genç Aşçılar Derneği yöneticileri öğrencilerin sorularını da yanıtladı.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: