Arif Seken Kurşun Sonucu Ölmemiş

Adli Tıp uzmanları, yılbaşı gecesi evinin terasında havai fişek gösterisini izlerken kimliği belirsiz bir kişinin...

Adli Tıp uzmanları, yılbaşı gecesi evinin terasında havai fişek gösterisini izlerken kimliği belirsiz bir kişinin silahından çıkan kurşunla başından ağır yaralanan ve hastanede hayata gözlerini yuman Arif Dallı'nın ölümüyle ilgili, "Seken kurşun sonucu ölmemiş. Kurşun, Arif’in kafatasına direkt girmiş" dedi.

Reklam
Reklam

Adli tıp uzmanları, 11 yaşındaki Arif’in ölüm nedeninin yorgun mermi nedeniyle olmadığını belirterek, “Seken kurşun sonucu ölmemiş. Kurşun Arif’in kafatasına direkt girmiş. Muhtemelen 90-120 metre mesafeden ateş edilmiş. Ayrıntılı raporu da hazırlıyoruz. Önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız” bilgisini verdi.

Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Arif’in cenazesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne konuldu. Cenaze, daha sonra Bornova’ya bağlı Mevlana Mahallesi’ndeki Yavuz Sultan Camii’ne götürüldü. Arif'in cenazesi, burada öğle namazından sonra yapılacak töreni müteakiben defnedilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: