Artvin’de Engelli Vatandaşa Laz Usulü Asansör

Artvin’in Borçka ilçesi Aydınlar Mahallesinde engelli bir vatandaş için ailesi tarafından Karadeniz insanının zekasının bir...

Artvin’in Borçka ilçesi Aydınlar Mahallesinde engelli bir vatandaş için ailesi tarafından Karadeniz insanının zekasının bir ürünü olarak ilginç bir asansör yapıldı.

Reklam
Reklam

Asansörü yaptıran Altıparmak ailesi , “Biz lazız. Zaten bu yöntemi biz Lazlar’dan başkası da yapamazdı” diyerek şimdilik 2. kata çıkan önü açık elektrikli asansörün oğullarının ihtiyacını giderdiğini söylediler.

Evin engelli genci Ahmet Altıparmak ise babasına sürekli yük olmamak için geçici olarak odasına ve odasından dışarı çıkabilmek için asansör talebinin olduğunu ifade ederek ilginç asansörü yaptırarak kendisini hayata bağlayan babası Hüseyin Altıparmak’a teşekkür etti.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz