Aşağı Tokatlıda Başkan Aksoy’a Yoğun İlgi

Mahalle toplantılarına devam eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, ziyaretlerine Aşağı Tokatlı Bağları Mahallesi...

Mahalle toplantılarına devam eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, ziyaretlerine Aşağı Tokatlı Bağları Mahallesi ile devam etti.

Mahalle Muhtarı Zafer Akıncı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Başkan Aksoy’a Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Şenol ve AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş eşlik etti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Muhtar Zafer Akıncı, “Değerli Başkanımıza mahallemize gelip, bizlere mahallemiz ile ilgili sorunları anlatma fırsatı verdiği ve yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Muhtar Akıncı’nın ardından söz alan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güneş, “Bende bu mahallenin bir sakini olarak gerek mahallemize gerekse Safranbolu’ya yaptığı hizmetlerden dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Son 4 yıla bakıldığında Safranbolu Belediyesi vatandaşlarına gerçek anlamda hizmet veren bir belediye konumuna geldi. Bu anlamda sayın başkanımızın verdiği sözleri birer birer yerine getirdiğine hep birlikte şahit oluyoruz. İnşallah bu güzel toplantıda da isteklerinizi taleplerinizi not alacaklar ve yerine getirme noktasında süratle çalışmalar başlayacaklardır” diye konuştu.

Başkan Aksoy ise, öncelikle iyi dilekler için herkese teşekkür ettiğini, Safranbolu’nun bir sevda olduğunu ve bu büyük sevdaya hizmetinde en güzelini yapmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Mahallelerde yapılan toplantılardaki karşılıklı sevgi ve saygıyı, coşkuyu gördükçe daha da şevkle çalışmalara devam edildiğini dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy şunları söyledi:

Reklam
Reklam

“2009 yılından bu yana yürütmekte olduğumuz bir görevimiz var. 2009 yılında burada yaptığımız ilk toplantıda gerekli notlarımızı aldık ve derhal bir acil eylem planı hazırladık. Yani 2009 yılında tüm mahallelerimizi gezerek buralarda yapılması gereken hizmetler nelerdir bunları ortaya çıkardık ve bu ihtiyaçları teker teker giderdik. Belki çok acil olmayıp ta arka plana attıklarımız olabilir, işte biz bu aşamada bunları belirlemeye ve çözümünü sizlerle birlikte üretmeye geldik.”

Başkan Aksoy, Mahalle Muhtarı Akıncı’nın bir liste halinde verdiği projeleri inceledikten sonra mahalle sakinlerini de dinledi. Mahalle sakinlerinden olumlu görüşler gelirken, toplantı sonunda Başkan Aksoy Safranbolu‘da yapılan çalışmalardan da örnekler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: