Balıkesir’de Karne Heyecanı

Balıkesir Altı Eylül Ortaokulu öğrencileri sınıf geçme heyecanı yaşarken, 85 yaşındaki Muzaffer Sanarcı, 70 yıl...

Balıkesir Altı Eylül Ortaokulu öğrencileri sınıf geçme heyecanı yaşarken, 85 yaşındaki Muzaffer Sanarcı, 70 yıl önce önce mezun olduğu okulun önünde çocukların karne sevincine ortak oldu.

Balıkesir Altı Eylül Ortaokulu öğrencileri karne heyecanı yaşadı. Okul bahçesinde toplanan öğrenciler arasından sınavlarda derece yapanlara karnelerini veren Orhan Aydın, bütün öğrencilerini tebrik ederek güzel bir tatil temennisinde bulundu. Karnelerini alarak ailelerinin yanına giden öğrencilerden takdir ve teşekkür belgesi alanların gözde hediyesi ise bisiklet ve Ipad oldu.

Reklam
Reklam

70 YIL ÖNCE MEZUN OLDUĞU OKULU İZLEDİ

Altı Eylül Ortaokulu önündeki bankta oturan Muzaffer Sanarcı, çocukların karne heyecanına ortak oldu. 85 yaşında olduğunu söyleyen ve yaklaşık 70 yıl önce ilkokul olan Altı Eylül Okulu’ndan mezun olduğunu söyleyen Sanarcı, çocukları duygulu bakışlarla izledi. Muzaffer Sanarcı, “Ben de bu okuldan mezun oldum. Okulumu çok özledim. Ne mutlu çocuklara, hepsinin yüzü gülüyor. Benim notlarım 10’dan aşağı düşmüyordu, okulun birincisiydim. Öğretmenim Neziha Budakoğlu idi. Çocuklarla şimdi ben de karne heyecanı yaşıyorum. Keşke çocuk olsaydım, okumak ve öğretmen olmak isterdim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: