Adıyaman’ın Sincik ilçesine ilk ATM’yi kuran PTT, çalışanları ve vatandaşları büyük bir sıkıntıdan kurtardı.
Sincik PTT Şubesi'nde yapılan yenileme çalışmasıyla birlikte ATM cihazı kuruldu. İlçede banka şubesinin olmamasından dolayı maaş çekmek için Kahta ilçesine gitmek zorunda kalan vatandaşların, anlaşmalı bankaların kartlarıyla para çekebileceği öğrenildi.
Vatandaşlar, “PTT şubemize ATM takılması banka şubesi ihtiyaçlarımızı karşılamasa bile bazı vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacaktır. Özellikle yaşlı insanlarımız ve özürlü vatandaşlarımız üç aylık maaşlarını almak için kar kış demeden Kahta’ya gitmek zorunda. Bu ATM bu sorunu ortadan kaldırdı'' şeklinde konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz