Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kepez ilçesindeki Mehmet Akif Caddesi esnafıyla kahvaltıda buluştu.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyesi'nin cadde güzelleştirme projesi kapsamında yeniden düzenlediği Mehmet Akif Caddesi'nde esnafla bir araya geldi. Cadde üzerinde yapılan kahvaltıya esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Akaydın, kahvaltıdan sonra vatandaşların sorularını yanıtladı.
Antalyalıların yüzünü çabuk güldürmeye yönelik projeler yaptıklarını dile getiren Başkan Akaydın, projelerin insan odaklı olduğunu söyledi. Akaydın, 3 yılda 500 milyon TL borç ödemenin yanında 500 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaptıklarını kaydetti.
Mehmet Akif Caddesi'ni Eski Yağ Sanayi Kavşağı'ndan karşı yola bağlayan yolun tramvay hattı nedeniyle kapandığını hatırlatan bir vatandaşın 2 caddenin birbirine bağlanmasını isteğine yanıt veren Başkan Akaydın, bu talebin gerçekleşmesi durumunda şiddetli yağmurlarda tünelde ciddi su baskınlarının yaşanabileceğini ve altgeçitten hızla çıkan tramvayın kazalara neden olma ihtimalinin artacağını söyledi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz