Başkan Çelik'ten Annesine Son Görev

Düzce'nin Gölyaka ilçesi Belediye Başkanı Nihat Çelik'in 86 yaşındaki annesi Ayşe Çelik vefat etti. Anne...

Düzce'nin Gölyaka ilçesi Belediye Başkanı Nihat Çelik'in 86 yaşındaki annesi Ayşe Çelik vefat etti. Anne Çelik son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Uzun süredir rahatsız olan ve vefat eden anne Ayşe Çelik, Gölyaka Merkez Cami'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kuyudüzü Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye Vali Vasip Şahin, Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ile Çelik ailesinin yakınları katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: