Başkan Köşker Mahalleleri Ziyaret Etti

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bir günde 2 mahallede incelemelerde bulundu.Belediye meclis üyeleri ve belediye...

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bir günde 2 mahallede incelemelerde bulundu.

Belediye meclis üyeleri ve belediye kurmaylarıyla birlikte Gaziler ve Mevlana mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Köşker vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Belediye meclis üyeleriyle birlikte Gebze Belediyesi’ne ait midibüsle ilk olarak Gaziler mahallesine geçen Başkan Köşker, burada devam eden ve altyapısı tamamlanan sokaklardaki üstyapı çalışmalarını denetledi.

Reklam
Reklam

Gebze Belediyesi başkan yardımcıları Nilay Ayran, Ahmet Kisbet, başkan danışmanı Şakir Bitmez’in de Başkan Köşker’e eşlik ettiği inceleme turunda Gaziler Mahalle Muhtarı Metin Topçu da hazır bulundu. Gaziler Caddesi, Şehit Özcan Demirci Caddesi ve Şehit Fahri Kır Caddesi arasında kalan bölgenin yanı sıra Bilal Habeşi Cami’nin bulunduğu bölgede Gebze Belediyesi tarafından asfalt yenileme ve bakım onarım çalışmalarını denetleyen Başkan Köşker ayrıca asfalt serim çalışmalarının sürdüğü 1768. Sokak sakinleriyle sohbet etti.

Çalışmaların hızla devam ettiği sokak sakinlerine hizmetlere ilişkin bilgi de veren Başkan Köşker, “Değerli hemşerilerimize hizmetlerimizde bizlere verdikleri destek ve gösterdikleri teveccühten ötürü bir kez daha teşekkür ederim. Kentimizin her bölgesinde olduğu gibi mahallelerimizi kışa hazırlıyoruz. Gaziler hızla güzelleşiyor, daha yaşanabilir bir mahalle haline geliyor” dedi.

Reklam
Reklam

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Köşker, yanındaki kurmaylarına sorunların hızla çözümü için gerekli talimatları verdi. Gaziler’de taziye evine beraberindekilerle birlikte ziyaret ederek başsağlığı dileyen Başkan Köşker’in ikinci durağı Mevlana mahallesi oldu. Köşker ve meclis üyelerine buradaki inceleme gezisinde Mevlana Mahallesi Muhtarı Cengiz Coşkun eşlik etti.

Mevlana mahallesinde yapımı büyük oranda tamamlanan asfalt yenileme, kaldırım ve parke çalışmalarını inceleyen Başkan Köşker, bir kıraathaneye uğrayarak vatandaşlarla sohbet etti.

Burada mini bir toplantı yapan ve Mevlana’da devam eden çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Köşker, soruları yanıtladı, talepleri dinleyerek not aldı. Sorunları not alan Başkan Köşker, ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları vererek vatandaşları yanıtlandırdı.

Reklam
Reklam

Hizmetlerin yerinde incelendiği gezide hazır bulunan Mevlana Mahallesi Muhtarı Cengiz Coşkun, hizmetlerinden ötürü Başkan Köşker ve ekibini kutladı. Köşker ve ekibine teşekkür eden muhtar Coşkun, “Daha düne kadar mahallemizde bir adet parkımız varken bugün artık 5 tane parkta çocuklarımız güven içerisinde oyun oynayarak vakit geçiriyor. Sokak ve caddelerimiz pırıl pırıl oldu. Var olan eksiklerimizi hızla tamamlayan başkanımıza ve ekibine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: