Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Arif Dede’yi ziyaret etti.
Ziyarette Dede’ye yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Sakallı, Odunpazarı Belediyesinin eğitim ve öğretime verdiği önemi dile getirerek, eğitime desteklerinin her platformda artarak devam edeceğini ifade etti.
Düzenlenen ziyarette yaptığı açıklamada Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’ya gerçekleştirdiği anlamlı ziyaret için teşekkür eden Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Odunpazarı Belediyesinin eğitime verdiği desteği büyük bir beğeni ile takip ettiğini belirtti.
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı düzenlenen ziyaret sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Arif Dede’ye plaket takdim etti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz