İlçenin köylerini karış karış gezen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın ilk durağı, Doğancılar ve Belenbaşı köyleri oldu.
Başkan Ercan Tatı, kurmayları ve ilgili müdürlükleri ile birlikte başlattığı köy ziyaretlerinde Doğancılar Köyü Muhtarı Mehmet Aygün ve Belenbaşı Köyü Muhtarı İsmet İlhan ile buluşarak, köylerinin eksikliklerini not aldı. Doğancılar Köyü'nde kahvehanede toplanan köylüleri tek tek dinleyen Tatı, yapılmasını istediklerini dikkate alarak ilgili müdürlüklerini devreye soktu. Daha öncesinde de İl Genel Meclis üyeliği görevi yaptığını hatırlatan Ercan Tatı, Buca'nın köylerine yabancı olmadığını ve o görevinde de bu köylere imkanlar sağladıklarının altını çizdi. Tatı, “Bir Bucalı olarak köylerini iyi biliyorum. Yaşamım boyunca ne görevlerde yer alırsam alayım, köylü kardeşlerimin hep yanında oldum. Ata’mızın da dediği gibi; köylü milletin efendisidir. Biz bu inanç ve ışıkla ilerlediğimiz yolda her zaman sizlerin yanındayız. Köyleriniz için gereken ne ise, imkanlarımız dahilinde sizlere yardımcı olacağız” dedi.
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın gerek İl Genel Meclis üyeliğinde, gerekse de Belediye Başkanlığı görevi sırasında her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Doğancılar Muhtarı Aygün, kendilerinin dikkate alınmasından dolayı da mutlu olduğunu dile getirdi. Doğancılar'da görüşmelerini tamamlayan Tatı, ardından Belenbaşı’nı ziyaret ederek Muhtar İsmet İlhan ile de temaslarda bulundu. Başkan Tatı, gittiği köylerde istek ve dileklerin yanı sıra Buca’da hayata geçirilen projeleri de anlattı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz