Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı'nın oyuncusu David Hawkins'in doping numunesinde yasaklı maddeye rastlandığı öğrenildi.
Galatasaray Medical Park’ın tecrübeli oyuncusu David Hawkins'in, Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile yapılan maçta alınan doping numunesinin pozitif çıktığını bildirildi. Oyuncunun bu akşam oynanacak Raitopharm Ulm maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.
Galatasaray Basketbol Şubesi Koordinatörü Murat Özyer, oyuncunun tedbirli olarak Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini söyledi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz