Baydilli Gençlerle Bir Araya Geldi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ak Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya...

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ak Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek tecrübelerini paylaşırken, gençlere Karaköprü’de yapılan çalışmaları ve projeleri anlattı.

Baydilli, gençlere teşkilatçılık ve belediye başkanlığı ile ilgili tecrübelerini aktarırken, çok okumaları ve araştırmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Karaköprü’de yapılan çalışmalar, projeler ve hedefler hakkında gençlere bilgi veren Baydilli, gençlerin sorularınıda cevapladı.

Reklam
Reklam

Baydilli, "Ak Parti İl Gençlik Kollarında faaliyet gösteren gençlerimizle bir araya geldik. Gençlik gerçekten ülkemizin geleceği için ve daha iyi yerlere gelmesi için çok önemlidir. Onların enerjilerini kullanarak, yenilikçi fikirlerinden faydalanmaya çalışıyoruz. Ben geleceğimizden umutluyum çünkü görüyorum ki pırıl pırıl ve erdemli bir gençliğimiz var. Beni davet eden il gençlik kollarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı M. Salih Saraç da katılımları ve paylaşımları için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ederek verimli bir toplantı olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: