Bel-der Başkanı Recep Yıldırım Güven Tazeledi

Düzce Belediye İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (BEL-DER) 8. Genel Kurul toplantısında tek liste ile...

Düzce Belediye İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (BEL-DER) 8. Genel Kurul toplantısında tek liste ile seçime gidildi. Bel-Der’de başkanı yine Recep Yıldırım oldu.

BEL-DER Başkanı Recep Yıldırım’ın açılış konuşması ile başlayan genel kurulda divan heyetine Erdoğan Kefeli, Aydın Yurdakul, İdris Mert seçildi. Divan başkanının daveti üzerine Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşunun ardından derneğin faaliyet raporları Başkan Recep Yıldırım tarafından okundu. Raporlar görüşmeye açıldı.

Reklam
Reklam

Raporlar üzerinde söz alıp konuşmak isteyen bulunmadığından raporlar genel kurulun oylarına sunuldu. Genel kurul üyelerinin oylarına sunulan raporlar üyelerce oybirliği ile kabul edildi. Tahmini bütçe okundu. Bütçe oylanarak genel kurulca oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 4. maddesi gereği seçimlere geçildi. Tek liste halinde girilen ve gizli oy açık tasnif usulü ile yapılan seçimler sonucunda Recep Yıldırım yeniden başkanlığa seçildi.

Yapılan seçimler sonucunda Derneğin Yönetim Kurulu şöyle oluştu:

Recep Yıldırım, Ertuğrul?Güler, Mehmet Kahraman, Hasan Kocatürk, Bülent Tanış

Yedek Üyeler: Suat Çiçek, Kudret Günaydın, Sadık Yılmaz, Turhan?Kudal, Beşir Dursun

Denetleme Kurulu?Asil Üyeleri: Murat Bayraktutar, Tarık Arslan, Hakan Kahya, Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: