Belediye Başkanı Polat, İş Alanlarını İnceledi

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Belediyesi’ne ait şantiye ve atölyelerde bir takım incelemelerde bulundu.Son...

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Belediyesi’ne ait şantiye ve atölyelerde bir takım incelemelerde bulundu.

Son dönemde Bayburt Belediyesi’nin başlattığı hizmet atağının lojistik merkezleri olan atölye ve şantiyeleri Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kondolot ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Polat çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

İnceleme gezilerinin ilk durağı Belediyeye ait Halk Ekmek Fırını oldu. Belediye ekmek fabrikasında bir kısım incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Polat, üretim tesisinde yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Belediye Başkanı Hacı Ali Polat Belediyeye ait ekmek fabrikasının son derece kaliteli ürünler ürettiğini ve bu ürünleri vatandaşların ihtiyaçlarına göre dağıtım kanalları oluşturulduğunu ve bu kanallar vasıtasıyla ürünlerin vatandaşlarımıza rahat bir şekilde ulaştırıldığını söyledi.

Halk Ekmek Fabrikasının ardından yeni İtfaiye garajı ve dinlenme tesisini inceleyen Belediye Başkanı Polat, İtfaiye Müdürü Haluk Akkoyunlu tarafından bilgilendirildi.

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, belediyeye ait araç tamir istasyonun taşınacağı alanda da bir kısım incelemelerde bulunarak düzenleme çalışması devam eden istasyondaki çalışanlara bir takım direktifler verdi.

Reklam
Reklam

Başkan Polat’ın son durağı Sosyal Destekleme Projesi atölyeleri oldu.

Projeler kapsamında Bayburt Şehirler Arası Otobüs Terminali alt katında çalışmalarını devam ettiren kursiyerler Belediye Başkanı Polat’a çalışmaları hakkında bilgi vererek ihtiyaç ve taleplerini iletti. Belediye Başkanı Hacı Ali Polat da yapılan çalışmaları takdir ettiğini belirterek, Bayburt Belediyesi’nin SODES projesiyle hem işsiz vatandaşlara iş imkanı sunduğunu hem de meslek sahibi olmayan gençleri meslek sahibi yaptığını dile getirdi.

Belediye Başkanı Polat’ın atölye ve şantiye gezilerinin son durağı Belediyeye ait Parke Bordür Üretim tesisi oldu.

Tesis sorumlusundan çeşitli bilgiler alan belediye Başkan Polat, üretim tesisini, yapılan çalışmaların lojistik üssü olarak niteledi. Tesiste çeşitli renk, ebat ve şekilde parke ve bordür üretildiğini de sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Polat, kaldırım ve yol çalışmaları dolayısıyla tesisteki üretimi vardiya sistemine geçirdiklerini ve ancak yetişebildiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, incelemeleri esnasında şantiye ve atölyelerdeki çalışanlara meyve ikramında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: