Belediye Personeline Diksiyon Eğitimi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz “belediye personeline diksiyon ve konuşma eğitimi vereceklerini söyledi

Elazığ Belediyesi Basın Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada; Vatandaşların yoğun olarak işlem yaptığı kurumların başında gelen Elazığ Belediyesinde Başkan Mücahit Yanılmaz’ın talimatları doğrultusunda Kurs Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından belediyede görevli personele diksiyon ve güzel konuşma eğitimleri verileceği bildirildi

Reklam
Reklam

Basın Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; Elazığ Belediyesine gelen ya da burada işlem yapmak isteyen her vatandaşın en iyi hizmeti alma hakkının olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediye personelinin vatandaşlara karşı daha pozitif ve daha iyi iletişim kurup daha güzel konuşması adına Belediye Kurs Eğitim Merkezi Müdürlüğüyle, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan bir çalışmayla belediye personellerine yönelik olarak diksiyon ve güzel konuşma eğitimlerine 14 Mayıs Çarşamba günü sabah 08:00de başlayacaklarını belirtti.

Elazığ Belediyesi 153 beyaz masa çağrı merkezi, belediye santrali, zabıta personeli, belediye vezneleri gibi benzeri birimlerde görev yapan personellerin sürekli olarak vatandaşla diyalog halinde olduğunun altını çizen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, haftada bir gün 45 dakika olacak eğitimlerin yaklaşık iki ay devam edeceğini ve kurs sonunda personele diksiyon ve güzel konuşma sertifikası dağıtacaklarını” kaydetti.

Reklam
Reklam

Ajans23 / Busra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: