Beşiktaş ile Orduspor arasında oynanan maçta tribünde yaşanan olaylarla ilgili gözaltına alınan 5 kişi, adliye sevk edildi.
Beşiktaş'ın İnönü Stadında Orduspor ile oynadığı lig maçında numaralı tribünde yaşanan olayda 5 kişi demir coplarla taraftarlara saldırmış ve bazı taraftarlar yaralanmıştı. Olayı soruşturan savcının talimatıyla gözaltına alınan R.B , Ş.M.V., H.A. , B.U ve E.D. karakoldaki ifadeleri ardından serbest bırakılmıştı.
Karakoldan serbest bırakılan zanlılar, savcının talimatıyla tekrar gözaltına alındı. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince karakola götürülen zanlılar, adliyeye sevk edildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz